Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Παγχανιακός - Διγενής 6-2

Παγχανιακός - Διγενής 6-2
Η νεοφώτιστη ομάδα των Π. Ρουμάτων αιφνιδίασε με τον Ι. Κουμάκη μόλις στο 2' για να ανατρέψουν το σκορ για τους γηπεδούχους ο Φαντάκης με κεφαλιά στο 8' και ο Γιούλας στο 27' με ατομική προσπάθεια. Στο 56' αποβλήθηκε ο Νικολαντωνάκης για εξύβριση και έτσι ο Παγχανιακός με παίκτη παραπάνω πέτυχε άλλα τρία γκολ, τα δύο μέσα σε ένα δίλεπτο. Στο 70' ο Φαντάκης με ατομική ενέργεια και στο επόμενο λεπτό ο Γιούλας από πάσα του Κυριακίδη έκαναν το 4-1 για να σημειώσει στο 80' το 5ο τέρμα ο Παρασκευάς από πάσα του Φαντάκη. Ο Μακαρώνας εκτέλεσε φάουλ στο 85' και ο Στραταριδάκης στην προσπάθεια του να απομακρύνει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για να κλείσει το σκορ ο Παπαδημητράκης με ψηλοκρεμαστό πλασέ στην εκπνοή.
Διαιτητής ήταν ο Χαροκοπάκης από τον οποίο έχουν πολλά παράπονα οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι υποστηρίζουν ότι παρολίγο να χαλάσει ένα ήσυχο παιχνίδι.
Παγχανιακός: Κοτρωνάκης, Στραταριδάκης, Σκαλιδάκης (60' Κυριακίδης), Παπαδημητράκης, Μπαρδάτσος (46' Παντελακάκης), Λιανιδάκης, Φαντάκης, Μακρής-Τσαλίκης, Κόσεκ, Παρασκευάς, Γιούλας (75' Καραχάλιος)
Διγενής: Κατζάκης Χ. (46' Θεοδωρίδης), Μελετάκης Τ., Κομίτσι, Κατζάκης Ν. (70' Παναγιωτάκης Χ.), Μοτάκης Ι., Λιονάκης, Κουμάκης Ι. (50' λ.τρ. Μπομπολάκης), Μακαρώνας, Παναγιωτάκης Στ., Νικολαντωνάκης, Φουντουλάκης
* Ο Διγενής ευχαριστεί τον Παγχανιακό για την πολύ καλή φιλοξενία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου