Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
12η Αγωνιστική
-Διαγόρας - Ιδομενέας 2008 3-1
Νίκη τίτλου για την ομάδα του Νιο Χωριού, στο ντέρμπι κορυφής που αιφνιδίασε τον αντίπαλό της με δύο γκολ στο πρώτο 6λεπτο. Στο 3' από πάσα του Παπαδάκη, ο Χαμπίτ Φερί με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ και στο 6' από πάσα του Κοκολογιάννη, ο Παπαδάκης με βολέ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Στο 67' ο Ευαγγέλου με σουτ έξω από την περιοχή μείωσε αλλά στο 83' σε χέρι του Τζατζιμάκη, ο Διαγόρας κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα, ο Χαμπίτ Φερί κλείνοντας το σκορ.
Από την διαιτησία του Γιαννουλάκη έχουν παράπονα οι φιλοξενούμενοι καθώς θεωρούν ότι στη φάση του πέναλτι είχε τραυματιστεί ο τερματοφύλακάς τους Καλλίνικος, χωρίς ο διαιτητής να διακόψει το παιχνίδι.
-Αρης Β. - Διγενής 1-1
Στο κισσαμίτικο ντέρμπι όλα κρίθηκαν μέσα σ' ένα 5λεπτο στο β' ημίχρονο. Στο 55' σε χέρι αμυντικού οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μακαρώνας, αλλά στο 60' ο Ι. Μοτάκης με σουτ ισοφάρισε και δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίχτες καθώς ο Ι. Κατζάκης, αντίκρυσε την 2η κίτρινη κάρτα.
Πάντως οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα από την διαιτησία του Κατσαρού που ακύρωσε γκολ του Μακαρώνα στο 80' θεωρώντας ότι η μπάλα είχε βγει πριν άουτ κάτι που όπως λένε δεν ισχύει.
-ΔΕΗ 2004 - Πέργαμος (Τετάρτη)
-Τάλως - ΙΝ.ΚΑ. (Τετάρτη)
Ρεπό: Σφακιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου