Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
11η Αγωνιστική
-Αρης Β. - Διαγόρας 3-0
Η ομάδα των Βουκολιών υποχρέωσε τον πρωτοπόρο σύλλογο του Αποκόρωνα στην παρθενική του ήττα στο πρωτάθλημα διατηρώντας παράλληλα το εντός έδρας δικό του αήττητο. Στο 20' ο Στρ. Αγαγιώργης με σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ και ο ίδιος παίκτης είχε στο 48' οριζόντιο δοκάρι. Ο Μακαρώνας με εκτέλεση φάουλ στο 60' πέτυχε το 2-0 και ο Μελετάκης στο 85' με σουτ το τρίτο γκολ.
-Διγενής - ΔΕΗ 2004 1-1
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 47' με πλασέ του Π. Γεωργανά αλλά λίγο αργότερα στο 50' έμειναν με δέκα παίκτες καθώς ο Τζανουδάκης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Ετσι, η ομάδα των Π. Ρουμάτων κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα και να ισοφαρίσει στο 85' με πέναλτι που κέρδισε ο Γ. Λιονάκης και εκτέλεσε εύστοχα ο Θεοδωρίδης.
-Σφακιά - ΙΝ.ΚΑ. 2-3
Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τη νεοσύστατη ομάδα των φιλοξενουμένων που άνοιξε το σκορ με σουτ του Τραχαλάκη στο 17'.
Στο 25' ο Ανδρ. Μαυριγιαννάκης ισοφάρισε με σουτ όμως ξανά ο Τραχαλάκης στο 60' πέτυχε με σουτ το 1-2 και στο 68' ο Γερακάκης με εκτέλεση φάουλ το 1-3. Για τα Σφακιά μείωσε στο 84' ο Ψαθάκης.
* Πρέπει να σημειώσουμε ότι στον αγώνα αυτό ο Α.Γ.Σ. Σφακίων έκανε αγιασμό για τον νέο χλοοτάπητα που τοποθετήθηκε στο γήπεδο του Φραγκοκάστελου.
Παρεβρέθηκε πλήθος κόσμου τους οποίους ευχαριστεί η ομάδα όπως και ο πρώην βουλευτής Μανούσος Βολουδάκης ο οποίος άλλωστε όπως σημειώνουν από το σύλλογο ήταν και ο άνθρωπος που με τις ενέργειές του βοήθησε τα μέγιστα για την τοποθέτηση του χλοοτάπητα στην έδρα τους.
* Το ΙΝΚΑ ευχαριστεί τα Σφακιά για την άριστη φιλοξενία.
-Ιδομενέας 2008 - Τάλως (Τετάρτη)
Ρεπό: Πέργαμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου