Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Ανατροπή-ανόδου στα Π. Ρούματα

Με δύο αγώνες ολοκληρώνεται σήμερα η 12η αγωνιστική της Γ' κατηγορίας (15.00) αν και το ντέρμπι Διγενή - Φωστήρα που έληξε με 3-2 ξεκαθάρισε σε μεγάλο βαθμό τα πράγματα όπως γράφουμε παρακάτω. Το σημερινό πρόγραμμα:
- ΑΕΚ Χανίων - Πέργαμος στο Ελπίς+Νίκη
- Τάλως Συρ. - Αρης Βουκ. στον Πλατανιά
Οι δύο άλλοι αγώνες:
- Διγενής - Φωστήρας 3-2
Ανατροπή-ανόδου στα Π. Ρούματα για τους γηπεδούχους που μετά από μία εξαετία βρίσκονται πολύ κοντά στην Β' κατηγορία. Αλλά και οι φιλοξενούμενοι παρά την ήττα θέλουν μόνο μία νίκη για να εξασφαλίσουν την άνοδο ενώ έχουν τον πρώτο λόγο και για τον τίτλο. Στο 20' ο Ν. Παλαθούρας με εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για τον Φωστήρα για να ισοφαρίσει στο 40' ο Ιακ. Κουμάκης. Η ομάδα των Αγ. Αναργύρων πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ στο 55' με σουτ του Κουράτορα (από κόρνερ του Ν. Παλαθούρα) για να ισοφαρίσει στο 70' με φάουλ ο Θεοδωρίδης. Στο σημείο εκείνο οι φιλοξενούμενοι έμειναν και με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Π. Μαλλιαρού έτσι ο Διγενής εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και σε αντεπίθεση στο 80' με τον Χ. Κατζάκη πήραν τη νίκη και πιθανότατα την άνοδο νικώντας για δεύτερη φορά τον αντίπαλό τους.
- Υρτακίνα - Ατρόμητος 6-0
Πρώτη νίκη για την ομάδα της Καντάνου ενώ ο σύλλογος του Μάλεμε εμφανίστηκε στα Π. Ρούματα με 10 παίκτες. Στο 5', στο 10' και στο 40' ο Μ. Σφηναρολάκης πέτυχε χατ τρικ με ισάριθμα σουτ, στο 30' και στο 55' ο Ευτ. Μανουσάκης βρήκε δίχτυα δύο φορές με σουτ ενώ το σκορ έκλεισε στο 65' ο Α. Ψαράκης με κεφαλιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου