Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗ Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


Με δύο αγώνες ολοκληρώθηκε ο α' γύρος της Γ' κατηγορίας και ο Φωστήρας νικώντας με 4-1 την Πέργαμο κατέκτησε τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα έστω και σε ισοβαθμία με τον Αρη αφού έχει νικήσει 1-0 την ομάδα των Βουκολιών. Πάντως οι δύο αυτές ομάδες μαζί με τον Διγενή είναι που θα διεκδικήσουν τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στην Β'. Οι χθεσινοί αγώνες:
Φωστήρας - Πέργαμος 4-1
Το σκορ άνοιξε στο 20' ο Ν. Παλαθούρας με πλασέ αφούθ προηγουμένως έπαιξε με επιτυχία το "1-2" με τον Κουράτορα. Στο 35' ο Αμαξόπουλος αξιοποίησε μπαλιά του Ν. Παλαθούρα γράφοντας το 2-0 και το ημίχρονο έκλεισε με ένα ακόμα τέρμα που πέτυχε ο Φραγκεδάκης (αυτογκόλ) όταν προσπάθησε να απομακρύνει τη μπάλα σε ενέργεια του Αμαξόπουλου. Στο 55' ο Ι.Στ. Χωραφάκης μείωσε σε 3-1 για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Βεστάκης με σουτ έξω από την περιοχή στο 75'.
Τάλως - ΑΕΚ Χανίων 1-3
Οι "κιτρινόμαυροι" προηγήθηκαν στο 15' με τον Σταμπουλή ενώ στο 20' ο τερματοφύλακας τους Ασλανίδης απέκρουσε πέναλτι του Δ. Μαυροματάκη. Ετσι αφού γλύτωσαν την ισοφάριση πέτυχαν ένα ακόμα γκολ με πέναλτι του Σταμπουλή στο 50' το οποίο κέρδισε ο Μαθιουδάκης. Η ομαδα του Συριλίου μείωσε με τον Κουβαριτάκη λίγο αργότερα στο 52' αλλά στο 80' ο Παπαδάκης πέτυχε ένα ακόμα τέρμα για τους φιλοξενούμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου