Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

αγώνες της Γ'

Αρης Βουκ. - Διγενής 2-0
Επεισοδιακό το παιχνίδι αφού οι φιλοξενούμενοι είδαν δύο κόκκινες. Πάντως ευχαριστούν τον Αρη για την πολύ καλή φιλοξενία δείγμα του ότι ουσιαστικά το πρόβλημα υπήρξε μονάχα με τον διαιτητή Γιαννουλάκη που στο 56' και ενώ δεν είχε σημειωθεί κάποιο τέρμα έδειξε την 2η κίτρινη στον Κ. Λιονάκη. Μάλιστα όπως αναφέρει το φύλλο αγώνος στην συνέχεια ο παίκτης τον έριξε στο έδαφος ενώ λίγο αργότερα ξαναμπήκε στο γήπεδο! Συγκεκριμένα στο 60' όταν ο Στρ. Αγαγιώργης με σουτ πέτυχε το 1-0 και αποβλήθηκε για εξύβριση ο Α. Κατζάκης. Τελικά με πλεονέκτημα δύο παικτών ο Αρης κατάφερε να σκοράρει μία ακόμα φορά στο 78' με τον Στρ. Αγαγιώργη και καθώς είχε νικήσει και στον α' γύρο εκτός με το ίδιο σκορ έχει αγκαλιάσει σε μεγάλο βαθμό την άνοδο.
Υρτακίνα - ΑΕΚ Χανίων 1-2
Με γκολ του Κ. Παπαδάκη στο 50' και του Σταυρουλάκη στο 60' οι "κιτρινόμαυροι" πέτυχαν το δεύτερο συνεχόμενο διπλό τους ενώ ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε με 2η κίτρινη στο 75' ο Σαρρής. Η ομάδα της Καντάνου μείωσε στην εκπνοή με τον Μανουκιάν.
Φωστήρας - Ατρόμητος 12-0
Πολύ εύκολα οι γηπεδούχοι πήραν τους 3 βαθμούς όπως μαρτυράει και το τελικό σκορ. Τα γκολ πέτυχαν: Πέντε ο Ν. Παλαθούρας (15', 22', 30', 37', και με βολίδα στο 42'), δύο ο Καλογερής (52', 80'), δύο ο Κουράτορας (57' με φάουλ και στο 70') και από ένα ο Περράκης (48') και ο Ι. Παλαθούρας (62')

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου