Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ Γ´ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ο ΔΙΓΕΝΗΣ 3-1 ΤΗΝ ΠΕΡΓΑΜΟ

Γ' κατηγορία
(εξ' αναβολής)
Διγενής - Πέργαμος 3-1
Τριάρι το... ρετιρέ της Γ' κατηγορίας αφού ο Διγενής με την επικράτησή του χθες στα Π. Ρούματα στο εξ' αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής έπιασε στην 1η θέση Αρη Β. και Φωστήρα.
Στο 35' ο Γ. Λιονάκης με σουτ πέτυχε το 1-0 για να διπλασιάσει τα γκολ με κεφαλιά στο 40' ο Ι. Μοτάκης. Στο 43' από σουτ του Ι.Στ. Χωραφάκη η μπάλα χτύπησε και στον Α. Κουμάκη και κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων (2-1) οι οποίοι όμως είχαν τον τελευταίο λόγο πετυχαίνοντας ένα ακόμα τέρμα στο 73' με τον Στ. Παναγιωτάκη και σφραγίζοντας τη νίκη που τους έφερε στην κορυφή.


Σημ.: Συνήθως βάζουμε για λόγους ευκολίας την διαφορά τερμάτων για να παρουσιάσουμε την θέση δύο ή περισσοτέρων ομάδων που ισοβαθμούν. Εδώ κοιτάξαμε και τα μεταξύ τους παιχνίδια επειδή η ισοβαθμία είναι στην κορυφή και σύμφωνα με τον ΚΑΠ η κατάταξη είναι: 1ος Αρης Β. 3 βαθμοί (1 νίκη - 1 ήττα) + 1 συντελεστής τερμάτων (2-1 γκολ), 2ος Διγενής 3 βαθμοί (1 νίκη - 1 ήττα) 0 συντελεστής τερμάτων (3-3 γκολ) και 3ος Φωστήρας 3 βαθμοί (1 νίκη - 1 ήττα) - 1 συντελεστής τερμάτων (2-3 γκολ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου