Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Γ' κατηγορία

Με την ευκαιρία οι αγώνες της Γ' κατηγορίας όπου ξεχώρισε η εκτός έδρας νίκη του Διγενή επί του Φωστήρα. Τα αποτελεσματα των αγώνων της 5ης αγωνιστικής:
Φωστήρας - Διγενής 1-3
Πολύ μεγάλη νίκη για την ομάδα των Π. Ρουμάτων που έσπασε το αήττητο των γηπεδούχων που παρέμειναν στην 1η θέση όμως αν ο Διγενής νικήσει στο εξ' αναβολής αγώνα του τότε στην τριπλή ισοβαθμία θα είναι 3οι με πρώτο τον σήμερα 2ο Αρη! Στο 35' με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Ν. Παλαθούρας ο Φωστήρας άνοιξε το σκορ όμως στο β' μέρος είχαμε την μεγάλη ανατροπή. Αρχικά στο 55' ο Κ. Νικολαντωνάκης ισοφάρισε και στο 72' σε λάθος γύρισμα του Νικολουζάκη ο Ιακ. Κουμάκης έσπρωξε στην γραμμή τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-2. Στο επόμενο λεπτό κέρδισε πέναλτι ο Ι. Παλαθούρας όμως αυτή τη φορά ο Κωνσταντουδάκης απέκρουσε την εκτέλεση του Ν. Παλαθούρα. Στο 75' αποβλήθηκαν οι Κωνσταντουδάκης και Κ. Νικολαντωνάκης και έτσι οι γηπεδούχοι με πλεονέκτημα δύο παικτών βγήκαν μπροστά για να ισοφαρίσουν όμως ο Διγενής όχι μόνο άντεξε αλλά στις καθυστερήσεις πέτυχε και ένα ακόμα τέρμα με τον Ι. Κατζάκη που ίσως παίξει σημαντικό ρόλο στις ισοβαθμίες της κορυφής.
* Από τον Διγενή ευχαριστούν τον Φωστήρα για την άριστη φιλοξενία ενώ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή τους Μανώλη Θεοδωρίδη για τον χαμό του πατέρα του και του αφιερώνουν την νίκη.
Πέργαμος - ΑΕΚ Χανίων 4-4
Αγγλικό σκορ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σταμπουλή που πέτυχε και τα 4 γκολ των φιλοξενουμένων (30', 60', 75' και με πέναλτι στο 92'). Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Γκουτζουβετζίδης στο 48', Χωραφάκης Ι. Ιωσ. στο 55', Χωραφάκης Ι. Στ. στο 65' (φάουλ) και 85' (πέναλτι) ενώ στο 90' αποβλήθηκε ο Ε. Μαρκαντωνάκης.
Αρης Βουκ. - Τάλως Συρ. 10-2
Εύκολη νίκη για την ομάδα των Βουκολιών που έπιασε ξανά στην κορυφή τον Φωστήρα. Ο Γεωργουσάκης άνοιξε το σκορ στο 3' για να ακολουθήσουν τα γκολ από τους Στρ. Αγαγιώργη (5', 15', 20', 32'), Τζομπάνογλου (12'), Ν. Τζίτζικα (55'), Πενταράκη (70'), Μακαρώνα (80') και Παπαδάκη (90'). Για την ομάδα του Συριλίου σκόραραν οι Σαριδάκης στο 8' (2-1) και Πατεράκης στο 60' (7-1) ενώ στο 38' ο Μ. Κουτρούλης εκτέλεσε πέναλτι το οποίο όμως απόκρουσε ο Ι. Φραντζεσκάκης.

1 σχόλιο: