Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Οι αγώνες της Γ' κατηγορίας (4η αγωνιστική)

Φωστήρας - Αρης Βουκ. 1-0
Ενα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ν. Παλαθούρα στο 58' έκρινε το ντέρμπι κορυφής στα Νεροκούρου και άφησε μόνη στην κορυφή την νεοσύστατη ομάδα των Αγίων Σαράντα. Το πέναλτι κέρδισε ο ίδιος από τον Τσομπάνογλου ενώ στο 65' ο Ν. Παλαθούρας είχε δοκάρι.
*Ανακοίνωση Αρη Β.: Ο Αρης ευχαριστεί τον Φωστήρα για την άριστη φιλοξενία. Επίσης το Δ.Σ. του συλλόγου των Βουκολιών εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον πρόεδρο της ΕΠΣΧ Γ. Βούρβαχη για το θάνατο του πεθερού του Μιχάλη Καβρουδάκη.
ΑΕΚ Χανίων - Ατρόμητος 8-1
Εύκολη επικράτηση των γηπεδούχων επί της ομάδας του Μάλεμε που μάλιστα άνοιξε το σκορ με τέρμα του Αρ. Αβερκάκη στο 5'. Στη συνέχεια όμως με χατ τρικ του Σταμπουλή, 2 γκολ του Σαρρή και από ένα των Μαράκη, Σκίτσα η ΑΕΚ ολοκλήρωσε με 7-1 το ημίχρονο ενώ στο δεύτερο πέτυχε ένα ακόμα τέρμα με τον Σταμπουλή. Να σημειώσουμε ότι ο Ατρόμητος κατέβηκε με 9 παίκτες ενώ και οι "κιτρινόμαυροι" σε μία κίνηση fair play έπαιξαν με 10 παίκτες.
Tάλως - Υρτακίνα 3-1
Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Συριλίου που άνοιξε το σκορ στο 15' με τον Σαριδάκη για να ισοφαρίσει στο 27' ο Α. Γρηγορομιχελάκης με σουτ. Ομως στο 40' ο Βενετάκης έδωσε ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους και στο 55' ο Μ. Κουτρούλης έκλεισε το σκορ.
Διγενής - Πέργαμος δεν έγινε
Το χιόνι που σκέπασε το γήπεδο των Π. Ρουμάτων οδήγησε σε αναβολή τον αγώνα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου