Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Γ' κατηγορία

(2η αγωνιστική)
Φωστήρας - Τάλως Συρ. 6-1
Δεύτερη νίκη για τον νεοσύστατο σύλλογο στο παρθενικό του εντός έδρας παιχνίδι και μοιράζεται την κορυφή με άλλες δύο ομάδες.
Στο 25' ο Παπαδοκοκολάκης με σουτ πέτυχε το 1ο γκολ των γηπεδούχων ενώ στο 30' με φάουλ σχεδόν από το κέντρο ο Μ. Κουτρούλης αιφνιδίασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα ισοφαρίζοντας. Στο 40' από σέντρα του Ν. Παλαθούρα ο Π. Παλαθούρας με κεφαλιά έκανε το 2-1 πριν την ανάπαυλα. Με την έναρξη του β' μέρους ο Π. Παλαθούρας (48') κέρδισε πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Ν. Παλαθούρας στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι ενώ στη συνέχεια το δοκάρι σημάδεψε και ο Αμαξόπουλος που πήρε το ριμπάουντ. Δύο λεπτά αργότερα όμως ο Ν. Παλαθούρας ...πήρε το αίμα του πίσω με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ 10μ. έξω από την περιοχή κάνοντας το 3-1 για να πετύχει ένα ακόμα τέρμα ο Μήτρου με σουτ στο 55'. Δέκα λεπτά αργότερα ο Π. Παλαθούρας με κεφαλιά από κόρνερ του Γ. Παλαθούρα σημείωσε το 5-1 και το σκορ έκλεισε ο Ζωγραφάκης με σουτ στο 68'
Θυμίζουμε τους υπόλοιπους αγώνες: Υρτακίνα - Πέργαμος 0-2 (33' Γκουτζουβετζίδης, 60' Χωραφάκης Ι.), Διγενής - Ατρόμητος 10-1 (7-0 το ημίχρονο). Για τους νικητές σκόραραν οι: Παναγιωτάκης Στ. 3, Κουμάκης Ιακ. 2, Μοτάκης Ι. 2, Παναγιωτάκης Χ., Νικολαντωνάκης Κ., Γκούβερος ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε στο τέλος ο Κατάκης με φάουλ. Αρης Βουκ. - ΑΕΚ Χανίων 3-0 α.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου