Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Γ' κατηγορία

Ατρόμητος - Τάλως Συρ. στο Μάλεμε, Μανιατάκης (Μαρκετάκης - Αποστολάκης), Κουρκούνας
Με την ευκαιρία οι υπόλοιποι αγώνες της Γ' κατηγορίας και η βαθμολογία:
Πέργαμος - Αρης Βουκ. 0-3
Ντέρμπι κορυφής στον Πλατανιά με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη ανοίγωντας το σκορ στο 35' μετά από κόρνερ και αυτογκόλ του Α. Μαθιέλη. Στο 72' ο Αλήμπαλης με πλασέ και στο 87' ο Περράκης με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσαν το τελικό 0-3.
Ο Αρης ευχαριστεί την Πέργαμο για την άριστη φιλοξενία.
* Ανακοίνωση Αρη: Το Δ.Σ. του Αρη Βουκολιών ευχαριστεί την ΠΑΕ Πλατανιά για την δωρεά ενός τέρματος κανονικών διαστάσεων στο σωματείο και εύχεται στον χανιώτικο σύλλογο καλή πορεία στην Γ' Εθνική.
ΑΕΚ Χανίων - Διγενής 0-4
Κάποιο πρόβλημα σε μερικά δελτία των γηπεδούχων είχε ως αποτέλεσμα να παίξουν με 10 στο Ελπίς+Νίκη και μοιραία ηττήθηκαν. Η ομάδα των Παλαιών Ρουμάτων προηγήθηκε στο α' 45λεπτο με γκολ του Νικολαντωνάκη και στο β' μέρος σκόραρε ακόμα με τους Μοτάκη Ι. (2) και Παναγιωτάκη Στ.
Υρτακίνα - Φωστήρας 0-2
Η νεοσύστατη ομάδα των Αγ. Σαράντα σημείωσε την τρίτη νίκη της στο πρωτάθλημα ανοίγωντας το σκορ με πέναλτι που κέρδισε στο 30' ο Παπαδοκοκολάκης και εκτέλεσε εύστοχα ο Π. Παλαθούρας. Λίγο μετά την έναρξη του β' ημιχρόνου στο 47' από κόρνερ του Βέρδου ο Αμαξόπουλος με κεφαλιά έκλεισε το σκορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου